lunes, 6 de junio de 2016

Fem torrijas!

Aquesta activitat es farà sobre les torrijas, un dolç típic de setmana santa.
Es farà una primera sessió en la qual es compararà les torrijas amb els bollicaos quant a propietats nutritives, preus i ingredients amb els quals s’elaboren. A la segona sessió es presentaran i s’observaran els ingredients i variacions per fer les torrijas, es llegirà la recepta de manera conjunta i s’elaboraran les torrijas repartint les tasques de treball en grups.
Existeixen postres casolans com les torrijas que, tot i ser d’elaboració senzilla no s’acostumen a cuinar gaire a casa sinó que es pren més brioixeria industrial. Per tant, l’objectiu d’aquesta activitat és conèixer un dels postres relacionats amb la quaresma així com el seu origen i història per donar valor a productes tan quotidians com els que s’utilitzen en la seva elaboració.

A continuació, presento un vídeo sobre l'activitat adaptada amb un adult.




Per poder conèixer més informació sobre el treball clicar a l'enllaç següent:

No hay comentarios:

Publicar un comentario