Aquesta activitat es farà sobre les torrijas,
un dolç típic de setmana santa.
Es farà una primera sessió en la qual es compararà les torrijas amb els bollicaos quant a propietats nutritives, preus i
ingredients amb els quals s’elaboren. A la segona sessió es presentaran i
s’observaran els ingredients i variacions per fer les torrijas, es llegirà la recepta de manera conjunta i s’elaboraran
les torrijas repartint les tasques de
treball en grups.
Existeixen postres casolans com les torrijas
que, tot i ser d’elaboració senzilla no s’acostumen a cuinar gaire a casa sinó
que es pren més brioixeria industrial. Per tant, l’objectiu d’aquesta activitat
és conèixer un dels postres relacionats amb la quaresma així com el seu origen
i història per donar valor a productes tan quotidians com els que s’utilitzen
en la seva elaboració.
A continuació, presento un vídeo sobre l'activitat adaptada amb un adult.
Per
poder conèixer més informació sobre el treball clicar a l'enllaç següent:
No hay comentarios:
Publicar un comentario