lunes, 6 de junio de 2016

FEM CARQUINYOLIS DE CALDES DE MONTBUI



Els carquinyolis, pastes seques típiques catalanes. S’elaboren amb la barreja dels aliments, i remullant les ametlles amb l’aigua termal que li donarà un sabor únic. 
Materials: Ametlles, aigua termal, farina, ous, llet i sucre. 
Primerament, recollim les ametlles, agafem aigua termal de la Font del Lleó. Provarem un carquinyoli i esbrinarem els elements, per finalment elaborar-los i tastar-los.


És important, perquè dóna l’oportunitat de tastar un aliment característic de la tradició centenària de la cultura catalana, alhora valorant els elements que els caracteritza. El fet de poder valorar l’element clau que són les ametlles amb l’apropament de veure un ametller, fa que l’infant apreciï d’on provenen les coses i el valor que tenen en la nostra vida.

Per més informació a continuació trobeu l'enllaç del treball sencer: 


No hay comentarios:

Publicar un comentario